VASTGOED ADVIES & INTERIM-MANAGEMENT

Het geven van advies aan bedrijven en non-profitorganisaties op het gebied van vastgoed. Onder andere brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn voor u: verkopen, verhuren of (her-) ontwikkelen?

Vastgoed advies

Vastgoed advies

Uw bedrijf heeft mogelijk vastgoed waar iets mee gedaan moet worden: herontwikkelen, verkopen, verhuren, maar u heeft niet de tijd en/of voldoende kennis in huis. In plaats van het inhuren van een makelaar die er met een te beperkte blik naar kijkt kunt u beter kiezen voor de brede expertise van IJzer Vastgoed.
 

Asset Management

IJzer Vastgoed heeft jarenlange ervaring in Asset management. Mocht u behoefte hebben aan een frisse blik op uw portefeuille, lastige locaties hebben waar huurders voor gezocht moeten worden of een partij nodig hebben die uw vastgoed als asset manager kan beheren dan bent u bij IJzer Vastgoed aan het goede adres. IJzer Vastgoed streeft altijd naar een optimale beleggingswaarde, kent de markt zeer goed en heeft de goede combinatie in huis van beleggings-, ontwikkel-, en retail kennis en ervaring.
 

Interim-management

Als interim-manager kunnen wij een vastgoedorganisatie of -afdeling beter maken en ervoor zorgen dat deze efficiënter en effectiever functioneert. Wij kunnen dit doen bij alle soorten vastgoedbedrijven maar natuurlijk ook bij vastgoedafdelingen van grote bedrijven. Denkt u bijvoorbeeld aan de vastgoedafdeling van retailers.
 

Retailacquisitie

Wij hebben kennis van bijna alle winkelcentra in Nederland en veel ervaring in vastgoed winkelontwikkelingen zodat IJzer Vastgoed door middel van een quickscan vrij eenvoudig in kaart kan brengen waar voor retailers mogelijkheden liggen met betrekking tot nieuwe vestigingen.

Per regio houden we rekening met de markt, geven we aan waar nieuwe vestigingen zouden kunnen worden geopend en zoeken we daar de juiste potentiële locaties voor u bij.

 

Voor meer informatie:

Naam (vereist)

E-mail (vereist)

Onderwerp

Bericht